Coaching AalborgI kategorien om Coaching Aalborg har du mulighed for at få overblik over Coaching i Aalborg. Coaching Aalborg giver dig mulighed for at finde den Coaching du måtte søge i Aalborg. Find Coaching i Aalborg her i kategorien om Coaching Aalborg.Oversigt over Coaching i Aalborg


Mindstep

Mindstep tilbyder kurser og uddannelse indenfor NLP og coaching. Mindstep tager udgangspunkt kundernes behov og ønsker.


Typer af coaching : NLP, Lifecoaching, Lifecoach, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland


Mindstep

Mercuri Urval

Mercuri Urval tilbyder ledelsescoaching og virksomhedscoaching. Mercuri Unval arbejder på udvikling og udvælgelse af leder, samt afklaring af ambitioner og mål for virksomheder. Mercuri Urval arbejder med udvikling af orginationen.


Typer af coaching : Ledelsescoaching, Ledelsescoach, Businesscoaching, Businesscoach, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland


Mercuri Urval

Damn Individuals

Certificeret coach og HNLP practitioner. Arbejder med personlig og professionel udvikling og kommunikation på baggrund af mere end 15 års erfaring i mediebranchen.


Typer af coaching : Lifecoaching, Lifecoach, Businesscoaching, Businesscoach, Superstarcoaching, Superstarcoach, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland


Damn Individuals

Mindrunner

Mindrunner er et konsulenthus, der består af konsulenter med kompetencer inden for forretnings og virksomhedsudvikling. Mindrunner tilbyder kurser, seminarer og temamøder indenfor procesledelse, coaching, teamudvikling. Mindrunner har specialiseret sig indenfor businesscoaching, stresscoaching og teamcoaching.


Typer af coaching : Businesscoaching, Businesscoach, Lesedlescoaching, Ledelsescoach, Stresscoaching, Stresscoach, Teamcoach, Teamcoaching, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland


Mindrunner

Coachingpower

Coachingpower er et professionel coachingfirma der tilbyder coachingkurser, foredrag, samt individuelle coachingforløb til virksomheder og private der har brug for coaching. Coachingpower afholder desuden malekurser og arbejder med farveterapi. Coachingpower hjælper dig til at nå de mål du virkelig vil, både i job og privatliv.


Typer af coaching : Stresscoaching, Lifecoaching, Lifecoach, Stresscoach, Businesscoach, Businesscoaching, Rygestopcoaching, Rygestopcoach, Telefoncoach, Telefoncoaching, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland


Coachingpower

Butterfly Coaching

Butterfly Coaching er et coachingfirma er drevet af Anna Patursson, som er certificeret coach. Butterfly Coaching hjælper kunderne til at find glæde, energi, nærvær og udvikling til at opfylde drømme og ambitioner.


Typer af coaching : Telefoncoaching, Telefoncoach, Lifecoaching, Lifecoach, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland


Butterfly Coaching

Anna Patursson

Anna Patursson er professionel coach og tilbyder coaching til private og virksomheder. Hun arbejder med emner som karriereplanlægning, personlig udvikling, sundhed (fx livsstil, vægttab og rygestop), parforhold, WorkLife Balance og stresshåndtering.


Typer af coaching : Lifecoach, Lifecoaching, Stresscoach, Stresscoaching, Businesscoaching, Businesscoach, Telefoncoaching, Telefoncoach, coach, coaching.

Beliggenhed : Aalborg Nordjylland - Hele landet


Anna Patursson